kuukskes adventskalender
Komende decembermaand heb ik heb ik iets speciaals voor je gemaakt. Kuukskes' adventskalender. T/m 24 dec. iedere dag een leuke verrassing! Feestelijke recepten, toffe give-aways en gave win-acties!! Yess!!

Het is al bijna december. En omdat ik zo van de decembermaand houd, wil ik jullie graag een beetje extra verwennen. Hoe ik dat ga doen? Met een adventskalender. Van 1 t/m 24 december ga ik jullie iedere dag verrassen met een leuk kerstrecept of een toffe giveaway. En dat doe ik niet alleen.. Ik word heel hard geholpen door verschillende ondernemers uit Den Bosch. In deze adventskalender zitten namelijk ook super leuke give- aways van o.a. Coffeelab, Meneer de Bakker en Koekwaus. Wat deze verrassingen zijn, blijft nog even een verrassing, haha.

Ik kan je al wel een beetje verklappen hoe de adventskalender eruit zal gaan zien. Iedere dag van de maand december (t/m de 24e) zal ik op Facebook en Instagram een kalendervakje plaatsen. Via de bijbehorende link, kom je dan op het gerecht of de winactie terecht. En geloof me, er zitten echt onwijs leuke dingen tussen, dus het is écht de moeite waard om deze kalender bij te gaan houden.

adventskalender kuukskes kuukskes kerstdiner

De recepten die ik ga posten zijn ook extra bijzonder. Ik heb ze dit keer namelijk niet in mijn eentje getest. Nee… een aantal weken geleden heb ik een groot kerstdiner gegeven voor mijn familie en vrienden en zij hebben de gerechten voor mij getest. Ik heb tips en tops gekregen en de recepten hier en daar nog wat aangepast. Het was super leuk om te doen en ook zij hebben mij super geholpen. Deze adventskalender is dus niet alleen een cadeautje voor jullie, het was zeker ook een cadeau voor mijzelf. En ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik.

Liefs, Kels

Ben je nu alvast benieuwd naar kerstrecepten? Dan heb ik er hier alvast een paar op een rijtje!!

About Post Author

Facebooktwitterpinterest