Een lekker kopje knusheid: Healtea choice

Dit is een klein receptje dat ik heb gepikt van The tea lab. Deze verse kruidenthee is perfect voor koude, gure dagen. Ik ben gek op munt-, sinaasappelthee en gember. Deze combinatie is voor mij daarom echt perfect en ik drink dit drankje dan ook het liefst iedere dag. Met dit kopje knusheid word ik helemaal warm van binnen!!

IMG_4396
Wat heb je nodig?
– Heet water
– een takje verse munt
– 2 plakken gember
– 2 plakjes sinaasappel

Doe alle ingrediënten in een lekker groot (thee)glas en laat de kruiden even intrekken. Je gaat genieten. Zelfs afgekoeld is dit drankje nog lekker, maar een lekker warme kop thee is toch het beste!

IMG_4397

Liefs,
#Kuukskes

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

downloads

Populaire posts