Deze eggrolls met zalm, spinazie en philadelphia zijn super eenvoudig om te maken, maar zien er super leuk uit voor bij een brunch of met Pasen.

Deze omelet-rolletjes zijn super lekker als ontbijt of voor bij een brunch (zoals met Pasen). Ik ben gek op ei, zalm en spinazie en de combinatie is helemaal een feest. Een lekker lente- maaltje.

Wat heb je nodig voor 1 persoon?
– 2 eieren
– een handje spinazie
– 2 el philadelphia bieslook
– 100 g gerookte zalm
– een snuf zout en peper
– bieslook om te garneren
– olie om mee te bakken

Klop de eieren luchtig met wat zout en peper. Verhit wat olijfolie in een koekenpan. Verdeel het ei over een pan en bak een mooie, dunne omelet.

Leg de omelet op een plank en laat hem even afkoelen. Bak intussen de spinazie een beetje op met wat olijfolie. Ik heb dat gewoon in de pan gedaan waarin ik het ei heb gebakken. Besmeer de omelet nu met de philadelphia. Verdeel de zalm en de spinazie over het midden en maak er een mooi rolletje van. Rol hem een beetje strak op, dat is hij straks makkelijker om te snijden.

Snijd de eggrolls met een groot mes in kleine rolletjes ter grootte van een sushi-rol en klaar is kees. Zo lekker!

Liefs,
#Kuukskses

Facebooktwitterpinterest