Tastea heeft mij gevraagd om een stukje te schrijven over de picture perfect thee blend en de handige thee-beker. En ik heb een leuke kortingsactie voor je!

Ondanks dat het op dit moment erg warm is, ben en blijf ik de grootste theeleut die er is. Sowieso is thee drinken altijd goed (juist ook als het warm is), maar ik vind het ook gewoon echt heel lekker. Je hebt onwijs veel soorten thee. Mijn favoriet is meestal de groene of de matcha. Maar een week geleden heeft Tastea mij gevraagd of ik hun thee eens wilde proberen. Zij hebben verschillende soorten thee blends die bijdragen aan een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Nou ben ik wel vrij gelukkig, maar gezonder en fitter kan ik wel een beetje worden.

Ik mocht een van de thee blends uitzoeken om te proberen en kreeg hier ook een speciale beker bij, zodat je de thee ook to go kon nuttigen.

tastea1

Eerst even iets meer over Tastea

In 2016 is Tastea opgericht door founders en owners die geïnteresseerd zijn in heilzame werking van thee. Samen met theesommeliers en professionals in de Chinese kruidengeneeskunde creëerden zij een aantal kwalitatieve, smakelijke blends die iets voor de gezondheid kunnen betekenen.

De kwalititeit van de thee zit hem in het manueel plukken. Hiervoor is gekozen, omdat Tastea alleen de beste blaadjes wil gebruiken voor de blends. Door hier bijvoorbeeld gedroogde sinaasappelschillen, gedroogde frambozen, of citroengras aan toe te voegen, krijgt de thee een heel natuurlijke smaak.

Of de thee blends daadwerkelijk echt de geneeskrachtige werking hebben die wordt beschreven is niet af te dwingen door de natuurlijke werking. Echter zijn er diverse theesoorten door verschillende personen getest. Alleen de blends waarbij meer dan 65% van de mensen de werking hebben ervaren, zijn in het assortiment opgenomen.

tastea5

Picture Perfect

De thee waarvoor ik heb gekozen is de “picture perfect”, ofwel de beautythee. De eerste reden waarom ik voor deze thee heb gekozen was de smaken die in de blend zitten. Groene thee, jasmijn, citroengras, framboos, bamboe. Alleen dat klonk al heel aangenaam.

Nou kwam het ook goed uit dat deze thee de groei van gezonde haren en nagels bevorderd, de aanmaak van collageen bevorderd en acné verminderd. Ik heb wel hele zachte nagels die snel scheuren en onwijs breekbaar haar, dus ik vond het zéker de moeite waard om te proberen.

Ik ben erg enthousiast. Ik vind de smaak van de thee super lekker en in een bus zit ook lekker veel. Ik drink mijn thee altijd heel licht, dus ik kan er waarschijnlijk lekker lang mee doen. Ik denk dat het nog wat vroeg is om te merken of mijn haar en nagels echt sterker worden. Daarbij denk ik ook wel dat je meer zal moeten veranderen in een leefstijl om de effecten daadwerkelijk goed te merken, maar ik geloof wel dat de thee kan bijdragen aan deze bevordering. En mocht dat niet zo zijn, dan is het gewoon een heel erg lekkere thee!

Er zit 125 gram thee in een bus. Dit staat ongeveer gelijk aan 40 kopjes thee. Ik drink mijn thee lichter, dus ik ga er waarschijnlijk ook langer mee doen.

tastea3 tastea4

De Tastea Thee-beker

Waar ik vooral echt súper enthousiast over ben, is de beker. Dat ik een theeleut ben is bekend, maar ik drink ook voornamelijk losse thee. Je zult me zelden zakjes thee zien kopen. Nou zijn alle thee blends van Tastea “los”, dus dat is top. Maar deze beker is daarom helemaal een uitkomst. Hij is namelijk speciaal gemaakt voor die losse thee. En je kunt hem overal mee naar toe nemen.

De beker heeft namelijk een filter die de blaadjes en het gruis tegenhoudt, zodat die niet meekomen als je een slok neemt. Doordat de beker dubbelwandig is, zorgt hij er ook voor dat thee langer warm blijft, en koude dranken (zoals de ijsthee van Tastea) langer koel blijven zonder condensatie. Tot slot heeft de beker ook nog een extra bodem, waar je extra thee in kunt bewaren.

Hier maak je mij dus echt heel blij mee. Nu kan ik altijd mijn losse thee meenemen, zonder dat ik hoef te sjouwen met een thee-ei, filters of andere meuk. De beker ziet er ook nog eens gewoon hip uit. Zelfs mijn kleuters viel de beker gelijk op. “Juf.. en zitten takjes in je drinken”. I love my kiddies, haha.

kuukskes_tastea

Leuke Actie!!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? NATUURLIJK heb ik dat. Nou, dat komt goed uit, want ik mag je namelijk 10% korting geven op de producten van Tastea.

Wat je hiervoor moet doen? Bij het betalen de code: kuukskes gebruiken. De actie geldt t/m 11 juni 2017. Je krijgt korting op bijna alle producten, met uitzondering van de Package deals, gezien dit al aanbiedingen zijn. Dus wees er snel bij!!

Hier is de link: https://www.tastea.eu/

Laat je mij én Tastea weten wat je van de thee blends en/of bekers vindt?

Liefs,
#Kuukskes

 

 

 

 

About Post Author

Facebooktwitterpinterest