THE BODY SHOP VANILLA PUMPKIN
Deze herfst heeft The Body Shop een nieuwe Vanilla Pumpkin lijn en die ligt vanaf komende week in de winkel. Ik mocht hem alvast even testen. Je leest hier wat ik er van vind...

Als die hele hete zomerdagen voorbij zijn, wil ik het liefst gelijk de kerstboom opzetten en met een dekentje op de bank zitten Netflixen. Ik word altijd zo moe van die dagen die korter worden en die omslag van het weer. En laten we vooral ook niet niet mega droge huid vergeten. Daar word ik echt zo gek van. Daarom smeer ik mezelf het hele jaar suf met fijne crèmes en body butters. En vanaf komende week heeft The Body Shop een nieuwe Vanilla Pumpkin lijn die ik heb gekregen om te proberen. Hup, smeren maar.

THE BODY SHOP HERFST

Vanilla Pumpkin

Van de verpakking word ik in ieder geval al helemaal blij. De vrolijke, warme kleuren passen helemaal bij de herfst en hebben iets “Halloween“-achtigs (is dat een woord?). Nou ben ik helemaal geen fan van het griezelfeest, maar ik hou wel van die herfstkleuren. En daarbij sta ik er bekend om dat ik nogal een etiket geil persoon ben, dus dit is gewoon fijn.

THE BODY SHOP VANILLA PUMPKIN

De geur van deze lijn is echt onwijs lekker. Je ruikt vooral de vanille. Het is geen standaard vanille geur, maar iets kruidiger. De pompoen kan ik persoonlijk niet helemaal terugvinden. Ik denk eerder aan de pumpkin spice dan aan de pompoen zelf.

THE BODY SHOP VANILLA PUMPKIN HAND CREAM
De handcrème trekt goed in en voelt niet vet aan

Ik vind de producten erg fijn. De handcrème trekt goed in en blijft niet vet. Hij maakt de handen wel echt lekker zacht en zoals ik eerder zei, vind ik die geur echt heel lekker. Met de body butter van The Body Shop ben ik al langer bekend en die vind ik altijd erg fijn. Zeker voor op mijn benen. Heerlijk na het douchen.

THE BODY SHOP VANILLA PUMPKIN SHOWER GEL

Bij douchegel vind ik het altijd heel fijn als hij goed schuimt. Op de afbeelding zie je het product wel lekker schuimen, maar in het echt vind ik dat persoonlijk wat tegenvallen. Hij is wel super zacht op de huid.

THE BODY SHOP  BODY BUTTER
De body butter is echt heerlijk zacht op de huid

Als je team herfst bent, of net als ik mega fan van pumpkin spice, dan is deze lijn wel een aanrader. En dan vooral de body butter en de handcrème. Gewoon lekker smeren na een flinke herfstwandeling en een warme douche. En dan hup op de bank met een kop Pumpkin Spice Latte, jammie! Maar vooruit, niet aanstellen en eerst nog twee weken van de laatste zomerdagen genieten, haha!!

Ik heb dit product gratis gekregen om te reviewen. .

About Post Author

Facebooktwitterpinterest