BOERSCHAPPEN GEMAKSBOX MET KORTINGSCODE
Ben jij bekend met de pakketten van Boerschappen? Mooie, dagverse producten rechtstreeks van het land voor een mooie prijs. En nu is er ook een gemaksbox...

Ben jij al bekend met de boxen van Boerschappen? Nu de zomervakantie weer voorbij is, neem ik niet altijd de tijd om echt even goed te koken. Zeker met die drukke weken, schiet een fatsoenlijke maaltijd er nog weleens bij in. Ik ga dan snel uit eten, maar met een gezin doordeweeks of met een studentenhuis lukt dat niet altijd. Om toch gezond en verantwoord te kunnen eten, heeft Boerschappen nu naast de andere boxen die ze al hadden, ook een gemaksbox.

BOERSCHAPPEN GEMAKSBOX MET KORTINGSCODE
BOERSCHAPPEN NOEDELS GEMAKSBOX
Noedels met kip en broccoli

Maar van die pakketten bestaan toch al lang? Ja, dat klopt ook! Maar ik vind dat Boerschappen gewoon net een beetje extra heeft.

Wat is Boerschappen?

Bij Boerschappen (sinds 2013) het net een beetje anders dan bij andere maaltijdboxen. Je krijgt zowel gemak, als verrassende recepten, als verse producten die duurzaam geteeld zijn en dat allemaal voor een eerlijke prijs.

BOERSCHAPPEN MAALTIJD BOXEN

Hierbij wordt rekening gehouden met dagverse seizoensproducten en krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun werk. Deze producten kunnen van alles zijn. Denk aan groenten, fruit, vlees, vis en zuivel.

De producten in de box komen namelijk ‘s ochtends rechtstreeks vanaf de boer in het pakket en worden op dezelfde dag nog bij ons thuis bezorgd. Je kunt ook gebruik maken van een van de 17 ophaalpunten.

BOERSCHAPPEN NOEDELS GEMAKSBOX

De Boerschappen boxen

Bij Boerschappen kun je kiezen uit diverse pakketten. Van vlees tot vega(n), vis of alles bij elkaar, het kan allemaal. Je kunt aangeven met hoeveel personen je eet en bij sommige boxen kun je nog extra andere voorkeuren aangeven.

BOERSCHAPPEN GEMAKSBOX MET KORTINGSCODE

Kun je niet kiezen, dan kan Boerschappen ja adviseren. Je aanmelden is simpel en flexibel. Er zijn geen kleine lettertjes en je om de week opzeggen. super fijn.

Boerschappen gemaksbox

De nieuwste box is de gemaksbox. Vers en gezond koken, zelfs als je het druk hebt. Lekker gevarieerd ook met een keer vlees, vis en vega(n) en binnen 25 minuten op tafel.

Ik heb dit pakket mogen proberen en ik vond de gerechten leuk en gevarieerd. Vooral de noedels en gnocchi vond ik erg lekker. Shakshuka maak ik zelf al best vaak, dus dat was voor mij een wat minder verrassend gerecht. Daarbij maak ik die liever met tomatenblokjes dan met saus, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak, haha!

BOERSCHAPPEN SHAKSHUKA
Boerschappen gemaksbox shakshuka

Kortingscode gemaksbox

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar de gemaksbox of naar een van de andere boxen van Boerschappen? Dat komt goed uit, want ik mag je een leuke korting geven.

BOERSCHAPPEN

Ik mag je namelijk 9 euro korting geven bij je eerste bestelling. Het maakt niet uit welke box je bestelt, of voor hoeveel personen, het is gewoon een vast bedrag. Dat betekent dat je nog geen 5 euro per maaltijd p.p. betaalt.

Klik op deze link en gebruik de code: kuukskes voor 9 euro korting! Ik ben benieuwd wat jij van de pakketten vindt. Let me know in een reactie onder deze blog!

BOERSCHAPPEN GNOCCHI
Boerschappen gemaksbox gnocchi met zalm en spinazie

About Post Author

Facebooktwitterpinterest