Ter ere van mijn eerste 1000 volgers en omdat ik graag nieuwe recepten wilde uitproberen, heb ik mijn hockeyteam uitgenodigd om bij mij te komen eten. Zij zijn mijn testpanel geweest en hebben deels bepaald welke gerechten er binnenkort op de blog zullen verschijnen.

Het is super leuk om steeds nieuwe recepten te bedenken. Het nadeel voor mij zelf is dat ik alleen woon, en niet altijd zin heb om 4 dagen hetzelfde te moeten eten. Natuurlijk vries ik soms wat in, maar mijn vriesvak is nog kleiner dan mijn t.v. (en ja, dat zegt écht wat). Dat betekent dat hij na twee hapjes en een stuk bananenbrood al aardig vol zit.

Gelukkig heb ik een geweldig hockeyteam. Ter ere van mijn eerste 1000 Facebook volgers en omdat ik voor het komende seizoen lekker veel nieuwe recepten wilde uitproberen, gaf ik een feestje. Ik heb mijn team en nog wat vrienden uitgenodigd om te komen proeven. Ik had een waar testpanel in huis.

collage testpanel 3

Mijn huis is onwijs klein, dus het was een volle bedoeling. Maar wel mega gezellig. De hele tafel stond vol met lekkere hapjes (althans, dat was het idee), en iedereen heeft uitbundig en fanatiek geproefd.

Eén van de meiden kwam met het idee om een top-3 op te schrijven en al snel volgde de rest. Nadat iedereen weg was heb ik de ontzettend lieve feedback terug gelezen, en met sommige tips kan ik ook zeker wat.

collage testpanel 1

Ik kreeg ook kritische vragen, en daar houd ik al helemaal van. Ik kook zelf bijvoorbeeld altijd met weinig zout. Het is slecht voor je, en doordat ik met het 17-dagen dieet ook bijna zoutarm ging eten, ben ik er ook aan gewend geraakt om minder zout te gebruiken. Hierdoor waren sommige gerechten wat flauw voor mensen. Grappig, want het gerecht dat ik zelf wat aan de zoute kant vond (de gevulde paprika’s), vonden de meeste mensen juist het lekkerst.

Als ik recepten uitschrijf zet ik er daarom ook altijd een “snuf” zout bij. Voor iedereen is die “snuf” namelijk anders. Mijn “snuf” is duidelijk wat kleiner dan die van de meesten.

Sommige recepten zal ik aan de hand van de feedback ook een beetje aanpassen. Het kan hierdoor zijn dat bij sommige gerechten die eraan zullen komen daardoor twee soorten foto’s zullen staan. Die van het feest, en de aangepaste versie.

IMG_4790

Ik ben super blij dat ik zo’n geweldig testpanel heb mogen ontvangen en ga dit zeker ook vaker doen. Natuurlijk mag je recepten posten waar je zelf heel tevreden over bent, maar feedback krijgen is altijd prettig. Ik kan mezelf er in ieder geval door ontwikkelen en dat is juist leuk!!

collage testpanel 2

Binnenkort zullen er wat gerechten op de blog gaan verschijnen. De boerenkooltaart is in ieder geval al een geslaagd recept.

Al een beetje benieuwd wat er gaat komen? Hier is alvast de top 4 van mijn panel:
1. De bietenstamppot met zoete aardappel
2. De gevulde paprika’s
3. Oma’s draadjesvlees
4. Zoete aardappel broccoli soep op z’n Jamies

Liefs,
#Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest