manfield bikeboots kuukskes
In de winter heb je lekkere, stevige schoenen nodig. Ik ga deze winter voor de stoere biker boots van Manfield en heb er een blog over geschreven...

Zoals de meeste mensen op Instagram wel gezien hebben, ben ik onwijs hard bezig om, naast die 7 kg die ik al ben afgevallen, nog 14 kilo af te vallen tot kerst. En het gaat echt super goed. Maar dat gaat ook betekenen, dat er het een en ander drastisch gaat veranderen in mijn kledingkast. Niet alleen mijn kleding mag kleiner. Ik ben ook veel meer aan het wandelen en daar horen ook lekker stevige schoenen bij. Ik ben echt een diehard fan van sneakers, maar was eigenlijk ook wel op zoek naar een leuke laars. Want eerlijk is eerlijk, die witte afgetrapte reeboks met blote enkels en opgestroopte pijpen, kunnen in de winter echt niet meer. Biker boots daarentegen, zijn veel geschikter. Lekker stevig, stoer, maar wel vrouwelijk.

manfield biker boots kuukskes

Ik had al best veel op internet zitten zoeken. Biker boots met gespen, met ritsen, met veters, met drie gespen, studs, met een hak.. de keuze was echt reuze. Ik heb al zwarte veterlaarzen, dus een paar met veters vielen al snel af. Mijn voorkeur ging echt uit naar stevige laarzen met een dikke hak (of geen hak), studs en gespen.

Maar ik vond het best nog wel lastig om een goede schoen te vinden voor mijzelf. Met vrij brede voeten en een hoge wreef, vielen helaas een groot aantal laarzen af. Ik had echt veel leuke schoenen gezien, maar veel soorten kreeg ik gewoon niet dicht. De mevrouw van de winkel raadde me aan om toch echt voor een schoen met veters te gaan. Dag leuke laarsjes met studs, dag laarzen met gespen. Ik heb echt letterlijk de hele lijst met schoenen die ik leuk vond gepast. En uiteindelijk vond ik wel de juiste biker boots. Ik bleek van een laars, met rits en gesp (Yess.. de gesp) een maat te klein te hebben gepast. En mijn eigen maat paste wel.

manfield en kuukskes collab biker boots manfield en kuukskes op de tramkade

Ik besloot voor deze te gaan. Ik ging lekker op pad om met mijn zusje wat toffe foto’s te maken, zodat ik direct een blog kon schrijven. Maar eerlijk is eerlijk.. na een middag wandelen gingen mijn voeten dood. Ik was door die heerlijke losse sneakers even vergeten, dat schoenen soms ook ingelopen moesten worden. En het inlopen heeft ook echt even geduurd. Ik heb bewust even met de blog gewacht, om aan te kijken of die laarzen nog wel lekker gingen zitten.

Inmiddels heb ik de laarzen een week of 4 en ze zitten nu echt goed. Het leer is lekker naar mijn voet gaan zitten en ik loop er nu gewoon lekkere, grotere afstanden op. Ik ben echt bij met deze schoenen en ga hier in de winter echt veel plezier van hebben.

Deze blog is een samenwerking met Manfield. Ben je nou benieuwd waar ik deze dag was, kijk dan even op mijn blog over de stadswandeling tijdens Open monumentendag. Klik hier.

kuukskes en manfield biker boots

About Post Author

Facebooktwitterpinterest