kuukskes embleem carnaval
Wil jij ook zo'n leuk embleem winnen voor op je carnavalsjasje? Je maakt nu kans op twee emblemen als jij vertelt met wie jij Oeteldonk onveilig gaat maken!

Yeaaah.. over precies 2×11 nachtjes slapen komt de Preins weer aan op Oeteldonk centraol en gaat het heerlijke Oeteldonkse feest weer van start. Ik ben al een paar dagen eerder met mijn jasje vol emblemen en rood-wit-gele das te vinden, maar ik draai dan ook al bijna twee weken de pleej-list om warm te draaien voor de mooiste dagen van het jaar. Ik hou van Oeteldonk. Natuurlijk hebben jullie de carnavalsemblemen van kuukskes ook al voorbij zien komen en wat heb ik er al veel verkocht!

kuukskes embleem cv 3

MAAAARRRR… je kunt er nu ook gewoon lekker twee winnen! Wat je moet doen is heel simpel. Like het bericht op Facebook en tag degene met wie jij drie dagen lang gaat zingen, dansen, bier en apfelkorn gaat drinken, worstenbroodjes gaat eten en alle kroegen van Den bosch onveilig gaat maken. Het bericht delen mag natuurlijk ook, dan ben je helemaal geweldig. Uit al die leuke berichtjes kies ik dan twee gelukkige Oeteldonkers. Je kunt trouwens ook reageren via Instagram. Allebei mag OOK, dan maak je dubbel kans!

Ik kan niet wachten.. Zaterdag 11 februari maak ik de winnaars bekend!! SPANNEND!!

Als je zeker wilt zijn van zo’n lekker embleem op je pekske, mag je hem ook nog gewoon bestellen. Ik heb er nog een paar en ze zijn maar 5 euro per stuk. Ze gaan hard. Dus wees er snel bij!

Liefs,
#Kuukskes

 

About Post Author

Facebooktwitterpinterest