schilderen op nummer bloemenvaas
Voor deze regenachtige herfstdagen heb ik de perfecte hobby gevonden, namelijk schilderen op nummer. Welke ik nu maak? Dat kan je hier vinden..

Word jij ook altijd een beetje chagrijnig van dit het weer dat steeds slechter wordt en zoek je een hobby voor de herfstachtige dagen? Dan heb ik nog wel een leuke tip voor je; schilderen op nummer. Ik ben er al twee weken zoet mee en ik vind het heerlijk. En een extra pluspunt.. je zit automatisch minder op je telefoon of een ander beeldscherm en dat is natuurlijk heel goed voor je (voor mij in ieder geval).

twee weken geleden zat ik niet zo lekker in mijn vel en merkte ik dat ik een nieuwe hobby moest gaan zoeken die mij zou afleiden van Social media, schermtijd en ik wilde even weer iets met mijn handen doen, creatief zijn.

Ik liep de lokale knutselwinkel binnen en zag daar schilderen op nummer in het rek staan. Ik wil dat wel eens proberen. Volgens mij heb ik het als kind weleens gedaan. Nou heb ik vroeger als kind zijnde heel veel geknutseld, dus dat was ook niet zo gek. Nu ik ouder ben geworden is dat er echt een beetje bij ingeschoten, maar voelde ik twee weken geleden dus ineens wel de drang om daar weer eens wat mee te doen.

schilderen op nummer bloemenvaas

Ik zag een mooi canvas met bloemen en dit leek mij wel een mooi kunstwerk om mee te beginnen.

Wat ik ermee ga doen als hij af is? Eeuh.. waarschijnlijk niet zo veel. Ik denk in de huishoek hangen op school, voor het thema Kunst of zo. Heerlijk. Maar daar gaat het niet om. Ik ben al twee weken bijna iedere avond zoet met een uur of twee lekker schilderen, puzzelen en freubelen.

Het is zo ontspannend en ik kan het iedereen aanraden. heb ik je nu ook overtuigd en wil je aan de slag? Dan heb ik hier de bos bloemen voor je die ik heb gemaakt. Het is niet exact hetzelfde pakket als ik heb gekocht, maar de bloemenvaas op het canvasdoek is wel hetzelfde.

bestel hem via de knop hieronder!

About Post Author

Facebooktwitterpinterest