Sorry voor mijn lange afwezigheid, maar ik had hele goede redenen.. echt! Maar Kuukskes is weer helemaal terug.

Sorry.. Ik heb heel lang niets van me laten horen en eerlijk gezegd viel er ook niet zo veel meer te bloggen, want ik heb me qua gezond eten nogal misdragen. Door alle drukte heb ik zelfs Kuukskes’ eerste verjaardag gemist en dat doet eigenlijk wel een beetje pijn. Er is de afgelopen maanden ook wel erg veel gebeurd.

Ten eerste heb ik mijn focus op mijn afstuderen moeten leggen en ik kan jullie vertellen: DAT IS GELUKT!

kelsey_diploma_2 kelsey_diploma

Naast dat ik dol ben op lekker eten en hierover schrijf, ben ik nu ook afgestudeerd aan de PABO en geef ik les op een school in Waalwijk. Waalwijk? Is dat niet heel ver van Rotterdam?
Ja, dat is heel ver van Rotterdam. Afgelopen zomer heb ik daarom ook besloten om te verhuizen naar mijn thuis: ‘s-Hertogenbosch. Ik heb onwijs veel geluk gehad met een lief, klein appartement in het centrum van de mooiste stad van Nederland. De keuken is ook een stuk prettiger om in te koken en ik heb voor het gemak ook maar even een goede eettafel aangeschaft.

Deels is het ook gewoon het feit dat ik even flink heb genoten van ijsjes, wijntjes, borrels, barbecues, en andere ongezonde dingen, waardoor koken ook op een lager pitje werd gezet.

kuukskes_24kitchen kuukskes_barbecue
In die paar maanden dus een diploma, een baan, een nieuw huis en zomervakantie. Ik hoop dat jullie me daarom kunnen vergeven dat ik zo lang niets heb geschreven. Er komen voor nu weer leuke, nieuwe (en soms ook oude) recepten en hotspots aan.

kuukskes_Picasso kuukskes_Dit

Mijn eerste doel voor nu is mijn gezonde ritme weer terugvinden. Ik voel me momenteel weer echt een plofkip en daar moet verandering in komen. Het voelt echt heerlijk om in mijn nieuwe keuken te kokkerellen en ik heb dat dan ook al flink gedaan.
Er zullen daarom de komende periode misschien wat saaiere, maar zeker niet minder lekkere en gezonde recepten op de blog komen.

Er komen natuurlijk wel weer maanden aan, waarin de verleidingen en ongezonde lekkernijen op de loer liggen, maar ik ga mezelf en daarmee jullie uitdagen om deze te omzeilen met gezonde varianten, zoals deze heerlijke chocolademelk.

Kortom, ik ben weer helemaal terug! Iedereen die me gewoon bleef volgen en me gesteund heeft in de afgelopen periode wil ik super graag bedanken voor alles! Ik voel me zo ontzettend gelukkig!!

Heel veel liefs,
Kelsey van Kuukskes

About Post Author

Facebooktwitterpinterest