winactie kuukskes bij vapiano

WIN: Diner voor twee bij Vapiano Utrecht Hoog Catharijne (afgelopen)

WIN: je kunt een heerlijk diner voor twee winnen bij Vapiano Utrecht Hoog Catharijne. Wat je ervoor moet doen en wat de prijs precies inhoudt? Dat lees je hier in de blog!

Het is precies twee weken geleden dat ik bij de Grand opening van de 10 vestiging van Vapiano Nederland ben geweest. Samen met mijn leuke broertje heb ik een hele fijne avond gehad met leuke mensen, heerlijk eten en super enthousiast personeel. En jij kunt kans maken op een bon, om heerlijk te genieten van een lunch of diner voor twee personen. En geloof me, het is het waard!! Wil je meer weten over Vapiano Utrecht? Lees dan de blog over de opening.

En voor de mensen met een gluten intolerantie: het is ook mogelijk om glutenvrije pasta’s en pizza’s te bestellen. Handig he?!

pizza margherita

Wat kun je precies winnen?

  • Je maakt kans op een bon t.w.v een lunch of diner voor twee personen.
  • Deze bon is geldig t/m 13 mei 2018
  • Deze bon is alleen geldig bij Vapiano Utrecht Hoog Catharijne

vapiano nederland kuukskes

Wat moet je ervoor doen?

  • Like de Kuukskes Facebook pagina en/of Instagram (dubbel meedoen, is dubbel kans)
  • Tag degene die jij graag mee zou willen nemen naar Vapiano Utrecht of laat in een leuke reactie op de blog, Facebook en/of Instagram weten, wie er een lekker diner of een goede lunch verdient.
  • Meedoen kan t/m 1 april 2018. Op 2 april maak ik de winnaar bekend op zowel Facebook als in mijn Instagram verhaal.

Waar kun je Vapiano Utrecht vinden? Kijk hier:

Facebooktwitterpinterest

3 thoughts on “WIN: Diner voor twee bij Vapiano Utrecht Hoog Catharijne (afgelopen)

  1. Mijn lieve vriend verdient wel een lekker Dinner! Hij zit in opleiding bij de landmacht en is daardoor doordeweeks intern. Sinds september komt hij alleen in het weekend thuis en dan genieten we volop van elkaar. We proberen altijd wel een leuk uitje te plannen. Het lijkt mij super leuk om een dagje naar Utrecht te gaan (winkelen) en deze dag af te sluiten bij Vapiano!

  2. Ik doe het maar even in een comment hier. Ik doe heel graag mee! Ik volg je al een tijdje op Facebook en Instagram en heb de berichten over deze winactie geliked! Ik zou heel graag een goede vriendin van mij meenemen. Nadat ik me een hele lange tijd heel eenzaam had gevoeld, kwam ik haar tegen en vanaf de eerste 5 minuten dat we elkaar kenden, zat het goed. Ze luisterde naar al mijn eeuwige gezeur en liet me inzien dat ik ook dingen moest veranderen in mijn eigen manier van denken. Daarnaast werkt ze fulltime en is ze ook een avondopleiding begonnen. Ik gun haar dat etentje ontzettend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.