tappunt giveaway kuukskes
Tappunt heeft voor de feestdagen een speciaal- kerstbiertje in huis: de Corsendonk Christmas Ale. En jij kunt dit bier, incl. flammkuchen, winnen...

Dat ik fan ben van Tappunt, zal je niet ontgaan zijn. Maar wat wil je anders? Speciaalbier, heerlijke Flammkuchen, kei leuk personeel en een super toffe sfeer, praktisch in mijn achtertuin. Het kan voor mij niet heel veel beter eigenlijk. Hoewel, ik kan het wel een beetje beter voor jou maken. Want Tappunt heeft een speciaal kerstbier op de wisseltap voor de feestdagen: Corsendonk Christmas Ale.

tappunt bar kerstbierzoete flammkuchen tappunt

En omdat ik zo’n fan ben van het speciaalbier en de Flammkuchen, kon Tappunt niet achterblijven met een leuke giveaway in de kalender. Ik ben dan ook heel blij, dat zij een vakje willen vullen. Zo kan ik nog meer mensen enthousiasmeren en zelfs een enkeling blij maken met de nieuwe hotspot in Den Bosch.

Wat kun je winnen?

  • 1x Een bier- en Flammkuchen arrangement voor twee personen, inclusief 2x de Corsendonk Christmas Ale en 2 kleine Flammkuchen naar keuze.

win actie tappunt kuukskes kerstbier

Wat moet je ervoor doen?

  • Like de Kuukskes FB pagina en/of Instagram (dubbele like is nog steeds dubbel kans)
  • Like het bericht
  • tag degene met wie jij graag een kerstbiertje met Flammkuchen wil weten en waarom

15 december in de avond, maak ik het winnaarsduo bekend. Wie ga jij meenemen?

Wil je het kerstbier nou sowieso proeven, of genieten van een lekkere Flammkuchen? Ga dan vooral gewoon even langs. De website is trouwens ook af. Misschien kom je me wel ergens (fotograferend) tegen op het filmpje.. hint hint..

Tappunt vind je hier:
Voor nog meer leuke hotspots kijk je even hier:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest