coffeelab winactie

WIN: Lunchen bij Coffeelab voor 2 personen (afgelopen)

Sinds kort heeft Coffeelab een nieuwe kaart. En jij maakt kans om samen met iemand lekker te lunchen en van de nieuwe kaart te proeven!!

Er is nu al een tijdje een plek in de stad, waar ik graag kom om te werken, te lunchen, of koffie te drinken met mijn zusje (of anderen, maar meestal is het mijn zusje, haha). Ze hebben niet alleen lekkere koffie, maar de ruimte is gewoon onwijs tof en het personeel is er super vriendelijk. Ik heb het natuurlijk over coffeelab. Zoals ik pas geleden al heb verteld, hebben ze sinds kort een nieuwe kaart. Je kon er al goed lunchen, maar ik vind persoonlijk dat er nu echt toffe gerechten op de kaart staan, waaronder de algenburger.

coffeelab algenburger - kuukskes

Maar ze hebben ook een goed gerecht, dat geschikt is voor mensen die van lunchen houden, maar nooit zo goed kunnen kiezen: de lunchplank. Broodjes, een soepje en yoghurt… Je kunt er van alles op vinden. Eigenlijk allerlei gerechtjes van de kaart, maar dan in het klein. En JIJ kunt zo’n plankje winnen. Niet in je eentje, maar samen met iemand die jij heel leuk vindt. Er zal namelijk vast wel iemand zijn met deze dagen, die jij extra kunt verwennen met een heerlijke lunch.

Je kunt ook zo gezellig zitten bij Coffeelab

coffeelab winactie

Wat kun je precies winnen?

  • Ik mag een lunch weggeven voor twee personen, bestaande uit 2x een lunchplank en 2x een consumptie naar keuze (en yes.. ze hebben hele lekkere soorten koffie en thee, so pick well).

Hoe kun je precies winnen?

  • LIKE de Kuukskes en Coffeelab Facebook en/of Instagram pagina.
  • LIKE het bericht op Facebook en/of Instagram.
  • Laat in de reactie weten, wie het verdient om met jou te lunchen bij Coffeelab en waarom.

23 december in de avond maak ik het winnende duo bekend.

Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar Coffeelab en er zelf gewoon even langs willen gaan, dat kan natuurlijk altijd.

Hier kun je coffeelab vinden:

Facebooktwitterpinterest

6 thoughts on “WIN: Lunchen bij Coffeelab voor 2 personen (afgelopen)

  1. Wat leuk! Ik ben er een keer iets gaan drinken en het ziet er zo leuk uit! Ik zou graag mijn moeder mee willen nemen. Ze heeft de afgelopen maanden toen het niet zo goed met me ging altijd klaar gestaan voor me. Ik mocht haar s ochtends wakker bellen en ze kon me altijd weer moed in praten. Het lijkt me gezellig om haar te bedanken met een dagje den Bosch en deze heerlijke lunch.

  2. Wat een leuke actie, en ziet er zo lekker uit ! Ik wil graag mijn vriendinnetje meenemen omdat ik altijd alles bij haar kwijt kan en zij bij mij! Ook wil ik haar altijd meenemen naar coffeelab maar ze lust geen koffie (hoe dan?). Ik wil haar ook gewoon laten zien wat voor een leuk sfeertje er hangt en met wat te eten erbij zou dat zo gezellig zijn.^.^

  3. Wat zou ik mijn moeder graag meenemen naar Coffeelab, omdat ze nu ik langdurig ziek ben altijd voor me klaar staat, en het door de omstandigheden niet altijd duidelijk is hoezeer ik haar goede zorgen waardeer. Ze blijft het hebben over een cappuccino met kokosmelk die ze een jaar geleden ooit heeft gehad in ‘de stad’, maar in de kleinere dorpen is dit niet op de kaart te vinden, dus dat wordt sowieso haar drankje in deze hippe zaak!

  4. Ik zou heel graag met mijn vriendin die voor 3 jr naar Mauritius is vertrokken, maar nu met kerst gezellig weer even in t land is, bij CoffeeLab deze lunch nuttigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.