coffeelab winactie
Sinds kort heeft Coffeelab een nieuwe kaart. En jij maakt kans om samen met iemand lekker te lunchen en van de nieuwe kaart te proeven!!

Er is nu al een tijdje een plek in de stad, waar ik graag kom om te werken, te lunchen, of koffie te drinken met mijn zusje (of anderen, maar meestal is het mijn zusje, haha). Ze hebben niet alleen lekkere koffie, maar de ruimte is gewoon onwijs tof en het personeel is er super vriendelijk. Ik heb het natuurlijk over coffeelab. Zoals ik pas geleden al heb verteld, hebben ze sinds kort een nieuwe kaart. Je kon er al goed lunchen, maar ik vind persoonlijk dat er nu echt toffe gerechten op de kaart staan, waaronder de algenburger.

coffeelab algenburger - kuukskes

Maar ze hebben ook een goed gerecht, dat geschikt is voor mensen die van lunchen houden, maar nooit zo goed kunnen kiezen: de lunchplank. Broodjes, een soepje en yoghurt… Je kunt er van alles op vinden. Eigenlijk allerlei gerechtjes van de kaart, maar dan in het klein. En JIJ kunt zo’n plankje winnen. Niet in je eentje, maar samen met iemand die jij heel leuk vindt. Er zal namelijk vast wel iemand zijn met deze dagen, die jij extra kunt verwennen met een heerlijke lunch.

Je kunt ook zo gezellig zitten bij Coffeelab

coffeelab winactie

Wat kun je precies winnen?

  • Ik mag een lunch weggeven voor twee personen, bestaande uit 2x een lunchplank en 2x een consumptie naar keuze (en yes.. ze hebben hele lekkere soorten koffie en thee, so pick well).

Hoe kun je precies winnen?

  • LIKE de Kuukskes en Coffeelab Facebook en/of Instagram pagina.
  • LIKE het bericht op Facebook en/of Instagram.
  • Laat in de reactie weten, wie het verdient om met jou te lunchen bij Coffeelab en waarom.

23 december in de avond maak ik het winnende duo bekend.

Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar Coffeelab en er zelf gewoon even langs willen gaan, dat kan natuurlijk altijd.

Hier kun je coffeelab vinden:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest