kuukskes twistea winnen thuis
12 december! We hebben er in Den Bosch een nieuwe winkel bij: twistea. Met de leukste en lekkerste theesmaken. En jij kunt er vandaag een aantal winnen...

Het is vandaag 12 december. Dat betekent dat ik weer iets leuks mag gaan weggeven. Een lekker winters cadeau. Mij zou je er helemaal blij mee maken. Waarmee dan? Met thee. Thee? Ja! Twistea is al een hele tijd online te vinden, op beurzen en in diverse horeca-zaken. En sinds dit weekend hebben ze ook een winkel in de Snellestraat in Den Bosch. Ik ben er even een kijkje gaan nemen. Ik was namelijk al fan van twistea, maar het is extra leuk als je van te voren kunt zien, ruiken en proeven, wat je koopt. En dat kan dus vanaf nu.

twistea thee voorgeveltwistea kuukskes

De snellestraat zit bij mij om de hoek, dus dat is ideaal. Als je binnenloopt, ziet het er strak en tegelijk stoer uit. Mooie mintgroene tegels, witte blokken, reageerbuizen met thee, een houten wand met het concept (dat leg ik zo uit) weergegeven en achterin een gezellige hoek (inclusief kerstboom).

twistea concept winkel

twistea gin tonic
Ze hebben zelfs gin tonic thee!

kuukskes twistea blog

Het concept is erg eenvoudig en daarom zo leuk. Ik zei al eerder dat Twistea ook in diverse horeca-zaken te vinden is. Ze hebben namelijk een display, waar 4 tot 6 soorten thee in bevestigd zitten. Je kunt dan zelf je thee “tappen”. Deze molentjes zijn inmiddels ook voor thuis te verkrijgen. Je kunt zelf de kleur van het onderstel kiezen, hoe groot de display moet zijn en uiteraard kies je daarna je favoriete thee. De theeën zijn gesorteerd in vier categorieën. Naast de displays zijn alle theesoorten ook gewoon los te verkrijgen.

En ik mag er een aantal weggeven. Ik mag namelijk iemand blij maken met 4 theesmaken naar keuze en een filter, waarmee je de thee eenvoudig kunt uitschenken. Super leuk toch? Je kunt de thee dan lekker gaan uitzoeken in de gloednieuwe winkel. Je kunt de theesoorten hier ruiken, er zijn smaken te proeven en je wordt geholpen door super enthousiaste mensen.

win actie twistea kuukskes
De winnaar(es) mag 4 theesoorten uitzoeken en krijgt er een zeefje bij.

Wat kun je precies winnen? De winnaar krijgt:

  • 4 theesoorten naar keuze. Deze kun je in de winkel uitzoeken.
  • 1 theezeefje.

Wat moet je ervoor doen?

  • LIKE de Kuukskes en Twistea Facebookpagina en/of Instagram (dubbele like is dubbele kans)
  • Like het bericht
  • Laat in een reactie weten, waarom jij deze giveaway verdient

13 december (dat is morgen al) in de avond maak ik de winnaar bekend, dus wees er snel bij!

Ben je nu sowieso niewsgierig geworden naar de leuke en lekkere producten van Twistea? Ga dan snel even langs in de winkel, of kijk op de webshop.

Openingstijden:
ma: gesloten
di, wo, vrij, za: 10.00 – 17.30 uur
do: 11.00-21.00 uur
zo: 12.00- 17.30 uur

De winkel vind je hier:
twistea theesoortenkuukskes twistea display

About Post Author

Facebooktwitterpinterest