kuukskes twistea winnen thuis

WIN: thee uitzoeken bij nieuwe HTSPT Twistea (afgelopen)

12 december! We hebben er in Den Bosch een nieuwe winkel bij: twistea. Met de leukste en lekkerste theesmaken. En jij kunt er vandaag een aantal winnen…

Het is vandaag 12 december. Dat betekent dat ik weer iets leuks mag gaan weggeven. Een lekker winters cadeau. Mij zou je er helemaal blij mee maken. Waarmee dan? Met thee. Thee? Ja! Twistea is al een hele tijd online te vinden, op beurzen en in diverse horeca-zaken. En sinds dit weekend hebben ze ook een winkel in de Snellestraat in Den Bosch. Ik ben er even een kijkje gaan nemen. Ik was namelijk al fan van twistea, maar het is extra leuk als je van te voren kunt zien, ruiken en proeven, wat je koopt. En dat kan dus vanaf nu.

twistea thee voorgeveltwistea kuukskes

De snellestraat zit bij mij om de hoek, dus dat is ideaal. Als je binnenloopt, ziet het er strak en tegelijk stoer uit. Mooie mintgroene tegels, witte blokken, reageerbuizen met thee, een houten wand met het concept (dat leg ik zo uit) weergegeven en achterin een gezellige hoek (inclusief kerstboom).

twistea concept winkel

twistea gin tonic
Ze hebben zelfs gin tonic thee!

kuukskes twistea blog

Het concept is erg eenvoudig en daarom zo leuk. Ik zei al eerder dat Twistea ook in diverse horeca-zaken te vinden is. Ze hebben namelijk een display, waar 4 tot 6 soorten thee in bevestigd zitten. Je kunt dan zelf je thee “tappen”. Deze molentjes zijn inmiddels ook voor thuis te verkrijgen. Je kunt zelf de kleur van het onderstel kiezen, hoe groot de display moet zijn en uiteraard kies je daarna je favoriete thee. De theeën zijn gesorteerd in vier categorieën. Naast de displays zijn alle theesoorten ook gewoon los te verkrijgen.

En ik mag er een aantal weggeven. Ik mag namelijk iemand blij maken met 4 theesmaken naar keuze en een filter, waarmee je de thee eenvoudig kunt uitschenken. Super leuk toch? Je kunt de thee dan lekker gaan uitzoeken in de gloednieuwe winkel. Je kunt de theesoorten hier ruiken, er zijn smaken te proeven en je wordt geholpen door super enthousiaste mensen.

win actie twistea kuukskes
De winnaar(es) mag 4 theesoorten uitzoeken en krijgt er een zeefje bij.

Wat kun je precies winnen? De winnaar krijgt:

 • 4 theesoorten naar keuze. Deze kun je in de winkel uitzoeken.
 • 1 theezeefje.

Wat moet je ervoor doen?

 • LIKE de Kuukskes en Twistea Facebookpagina en/of Instagram (dubbele like is dubbele kans)
 • Like het bericht
 • Laat in een reactie weten, waarom jij deze giveaway verdient

13 december (dat is morgen al) in de avond maak ik de winnaar bekend, dus wees er snel bij!

Ben je nu sowieso niewsgierig geworden naar de leuke en lekkere producten van Twistea? Ga dan snel even langs in de winkel, of kijk op de webshop.

Openingstijden:
ma: gesloten
di, wo, vrij, za: 10.00 – 17.30 uur
do: 11.00-21.00 uur
zo: 12.00- 17.30 uur

De winkel vind je hier:
twistea theesoortenkuukskes twistea display

Facebooktwitterpinterest

11 thoughts on “WIN: thee uitzoeken bij nieuwe HTSPT Twistea (afgelopen)

 1. Ooooh wat een heerlijke winactie! Ik denk dat ik dit verdien omdat ik onwijs veel thee ben gaan drinken in plaats van ranja/andere frisdranken om te kijken of ik hierdoor o.a. wat gewicht mee verlies. Nu sta ik dus bekend om ‘de theeleut’ en ik krijg altijd wel thee voor m’n verjaardag. Helaas altijd ‘maar’ Pickwick thee terwijl je me wakker kunt maken voor verse thee! ? Ik zou het daarom super leuk vinden om dit pareltje te willen en laat de locatie nou net in mijn mooie stad zijn! ?? En ja, alles heb ik geliked!

  Fijne Kerst alvast!

 2. Als ik ergens van hou dan is het wel een goed kopje thee, nog beter een grote mok. Maar dan wel met een goede smaak daar ben ik wel gevoelig voor. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar jullie thee en assortiment . Groetjes van een thee liefhebber.

 3. Nu ik al weken met een keelontsteking thuis zit, is er niets zo lekker dan een verzachtende keuidige kop thee op de bank. Kleine dingen om van te genieten in deze winterse dagen!

 4. Wauw wat te gek!! Waarom ik heerlijk vier theetjes wil winnen van twistea, omdat ik ten eerste hartstikke fan ben van Twistea, heerlijk natuurlijk, gezond en pure smaken. Ten tweede vind ik thee heerlijk, vooral in de winterdagen!!!

 5. O dit zou zo goed uitkomen! Ik heb net van alle smaken die ik nog niet had de samples besteld dus ben momenteel heel druk met alle smaken te proeven. Hoe fantastisch zou het zijn als ik van de vier lekkerste een koker zou winnen!

  Dat wordt wel een moeilijke keuze. …

 6. Super leuk! Love twistea! Ik ben al vanaf het eerste uur fan en heb de display meteen een mooi plekje gegeven in mijn eigen huis zodra de displays beschikbaar werden. Nu zijn de smaakjes op en zou ik het super leuk vinden om vier smaken uit te gaan zoeken in de pop-op store! Duimen!!!

 7. Hoi ik ben de afgelopen week lekker ziek thuis geweest met griep. Nou is dat opzich geen ramp maar een ramp is wel dat ik veel thee moest drinken waardoor nu 2 theetjes uit mijn display leeg zijn en 2 bijna! Hellup! Dit vraagt om een refill natuurlijk! En ik vind jullie thee fantastisch!

 8. Super enthousiast ben ik over het twistea concept! Nu heb ik voor mijn verjaardag een carrousel gekregen zonder thee! Ben al druk aan het proeven maar nog niet de ultieme kokers gevonden. Het zou dus ideaal zijn als ik een reden heb om in Den Bosch l langs te gaan en mijn carrousel kan vullen! ?

 9. Oehhh, wat lekker.
  Voor al gezellige avondjes met vriendinnen koppen thee drinken na het eten.
  Genieten is dat en dan lekker de Gin Tonic thee proeven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.