watermeloen gin punch
Deze heerlijk zomerse cocktail met watermeloen, limoen en Niemand Gin is zo super lekker. Een heerlijk drankje voor bij de borrel of op een zomerse avond. Laat die zomer maar komen.

Na 50 dag en geen alcohol te hebben gedronken, had ik stiekem toch wel weer heel veel zin in een lekker, alcoholisch drankje. Dus die heb ik gemaakt. Dit keer met watermeloen en limoen. Ik ben er wel achter gekomen dat er eigenlijk best weinig non- alcoholische drankjes zijn die echt super mega lekker zijn. Na drie colaatjes en spa-tjes rood ben je er wel klaar mee. Daarom heb ik ook besloten om een aantal lekkere drankjes te verzinnen die geen alcohol bevatten.

Maar voor nu een een lekker drankje waar ik toch wel echt heel blij van word. Ik ben sowieso echt zo’n onwijze fan van Niemand gin. Ik heb hier al eerder een cocktail met rabarber en basilicum van gemaakt en ik word echt gelukkig van de frisse, bloemige smaak van deze gin. En dit receptje is weer een toppertje.

watermeloen punch met limoen

zomerse watermeloen gin punch met limoen

Prep Time 10 minuten

Ingredients

  • 250 g watermeloen in blokjes
  • 2 cl gin ik heb niemand gin gebruikt
  • 1/2 limoen het sap ervan
  • 3 muntblaadjes

om te garneren

  • 3 schijfjes limoen
  • ijsblokjes

Instructions

  1. Doe alle ingrediënten in een maatbeker en mix het geheel goed door elkaar met een staafmixer. Doe de ijsblokjes en de limoenschijfjes in een mooi glas en schenk hier de drank bij. Garneer het drankje met een stukje watermeloen en eventueel wat muntblaadjes. Super eenvoudig. Maar kei lekker! Enjoy!

watermeloen gin punch

ZOMERSE WATERMELOEN GIN PUNCH

About Post Author

Facebooktwitterpinterest