sneeuwglobe van koekwaus
Koekwaus heeft vandaag een super leuke giveaway voor bij je kerstinterieur. Je kunt namelijk een hele leuke sneeuwglobe met kersttafereel winnen!

Mijn Kerstboom staat inmiddels al bijna twee weken in de huiskamer! Ik vind het super gezellig om een boom in huis te hebben, maar word vooral ook heel blij van alle andere tierelantijntjes er omheen. Normaal gesproken ben ik niet zo van de kaarsen, beeldjes, vazen en kandelaars en zo, maar met kerst kan ik er geen genoeg van krijgen! En Koekwaus geeft een hele leuke sneeuwglobe weg, die perfect bij kerstmis past.

Koekwaus

In de Vughterstraat in Den Bosch, zit één van mijn favoriete winkels om leuke cadeautjes te kopen, namelijk Koekwaus. Ze hebben super leuke plantjes, kaarsen pins, servies, boeken, wanddecoratie en zeepjes. Maar je kunt er ook terecht voor een leuke outfit of een paar nieuwe schoenen. De winkel is sowieso al de moeite waard om even in binnen te lopen, want het pand en de inrichting ervan, zijn ook gewoon super mooi en om vrolijk van te worden.

Vorig jaar deed Koekwaus ook al mee met de kalender en gaven zij leuke kaarsen pins weg. Dit jaar gaan ze weer voor de decoratieve touch in de kalender. Namelijk een super schattige sneeuwglobe

Wat kun je precies winnen?

  • Een super schattige sneeuwglobe met een klein kersttafereeltje er in.

kuukskes koekwaus sneeuwglobe

Wat moet je ervoor doen?

  • Like kuukskes en Koekwaus op Facebook en/of instagram (een dubbele like is dubbel kans op prijs).
  • Laat in een reactie weten waarom deze schattige sneeuwglobe heel goed in jouw kersthuis past!
  • je kunt meedoen t/m 11 december 2018. Op 12 december maak ik in de stories op Facebook en Instagram de winnaar bekend.
  • De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht over hoe en wanneer zij globe kunnen ophalen bij Koekwaus.

kuukskes koekwaus

Zoek je nou zelf nog leuke kerstcadeaus, of wil je jezelf even verwennen met een leuke kerstoutfit of een nieuwe plant? Ga dan sowieso even langs de winkel, want je slaagt gegarandeerd!

About Post Author

Facebooktwitterpinterest