witlof hapje met gerookte zalm en dille
Dit heerlijk eenvoudige hapje met witlof, gerookte zalm en mosterd dillesaus, is een super mooi en feestelijk hapje om te serveren bij de borrel. En het grootste pluspunt... Het is in 10 minuten klaar.

Dit kleine hapje met witlof, gerookte zalm en mosterd dillesaus is een heerlijk, eenvoudig klein hapje voor bij de borrel. Het hapje zelf is echt zo klaar. Je kunt natuurlijk ook kant en klare mosterd dillesaus gebruiken, maar ik raad je aan om hem zelf te maken. Het is namelijk zo gebeurd en echt zoooo de moeite waard! Echt mega lekker.

witlof hapje met gerookte zalm en mosterd dillesaus

  • 1 stronk witlof
  • 100 g gerookte zalm
  • mosterd dillesaus
  • verse dille
  1. Haal voorzichtig de blaadjes van het stronkje witlof. Snijd de zalm in reepjes en verdeel de zalm over de blaadjes. Doe op ieder blaadje witlof met zalm wat mosterd dillesaus en een takje verse dille en klaar. Super lekker!!

zalm en witlof met mosterd dillesaus voor bij de zalm: mosterd dillesaus

Voor nog meer borrelhapjes, klik je hier:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest