Ik vind het super leuk om zelf content te verzinnen, maar ik haal veel inspiratie van onder andere instagram. Ik heb een aantal favoriete accounts op een rijtje gezet voor je!

Vaak vragen mensen mij hoe ik aan mijn recepten kom. Nou ik probeer dingen zelf uit, maar ben ook een groot fan van media als Instagram, Facebook en Pinterest. Vooral op Pinterest en Instagram zijn de mooise accounts, recepten en foto’s te vinden waar ik mijn inspiratie uithaal. Soms neem ik recepten over, soms bekijk ik verschillende recepten en haal er dan uit wat voor mij werkt. En niet alleen voor recepten hoor. Soms weet ik even niet hoe ik iets op de foto moet zetten, of zoek ik een mooie filter of stijl. En tadaa.. Insta redt m’n leven.

Daarom laat ik je vandaag 10 van mijn favoriete Instagram accounts zien, die zeker de moeite waard zijn om te volgen.

1 oh.my.pie

Op dit account kun je de lekkerste taarten en gebakjes vinden. De taarten zelf zien er niet alleen HEERLIJK uit, maar de foto’s zijn ook echt super mooi!

2 veganbowls

Op dit instagram account komen de meest kleurrijke, gezonde schalen met vegan ingrediënten voorbij. Ik ben een grote fan van groente en fruit, maar op deze foto’s ziet alles er nog lekkerder uit.

3 gingervegan

Dit account staat ook vol met heerlijke ontbijtjes, gebakjes en andere lekkernijen.

4 saltandorange

Ik vind dit gewoon onwijs mooie foto’s. Van zowel food als lifestyle. en de recepten zien er ook echt kei lekker uit.

5 fitmencook

Dit is een account dat ik al echt tijden volg. Leuke korte filmpjes. Echt mannenvoer. En ja, laat ik nou echt een mannenvoer-vrouw zijn. Kevin zelf is trouwens ook niet vervelend om naar te kijken.

6 gypseemuse

Mooie foto’s, gave plekken op de wereld and I LOVE her style. Gewoon een gaaf account om af en toe even jaloers op te zijn.

7 ramijntje (inspiratie tot de max)

AAAh! Dit vind ik een van de leukste accounts ooit. Ik hou van haar stijl.. de katten zijn leuk en ik ben verliefd op haar huis. Hier word ik echt blij van!

8 neadssuperbowls

Door dit soort accounts wil ik het liefst in verweggistan wonen en de hele dag gekleurd fruit eten. dat kan hier ook, maar in andere landen ziet het er nog mooier uit. Prachtig, al die kleuren.

9 jamieoliver (inspiratie voor het leven)

Jamie Oliver mag natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje. Oh my god, wat ben ik fan van hem. De foto’s zijn altijd zo gaaf en ik hou er zo van dat het eten bij hem niet zo perfect op het bord ligt, maar dat het eruit ziet alsof een heel gezin er op los zal gaan. Wat vaak ook zo is. Jamie is mijn favo!!

10 love_your_lunchbox

Dit account is ook zó cool! wat kan deze vrouw geweldige lunches maken. Als ik dit later voor mijn kinderen ga doen, word ik vast de populairste mama van school! wat een coole bakjes!. Love it!

Dit vind je vast ook heel leuk:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest