Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en fijn 2018. Zelf ben ik niet de persoon om goede voornemens te maken. Wel heb ik een bucketlist gemaakt!

Ten eerste: Ik wens je een super mooi, lekker, gezond, bourgondisch en fijn nieuwjaar. Want ik vergeet dat tegen iedereen te zeggen, dus via deze weg heb ik in ieder geval al een hoop mensen bereikt. En dan komt gelijk het volgende: “Wat zijn jouw goede voornemens voor het komende jaar”? Ja, ik doe dus eigenlijk helemaal niet mee aan die vraag, want ik vind het maar stom. Want als ik iets wil doen, doe ik het liever gelijk, dan dat ik wacht tot 1 januari in het volgende jaar. Toch werd mij gisteren de vraag gesteld tijdens het sporten. Berend vroeg me of ik doelen wilde behalen op het gebied van sport, gezondheid en voeding. Logische vraag ook, als je samen bezig bent om ergens naartoe te werken. Doelen zijn ook beter te bepalen zou je denken. Maar toch vond ik het lastig om iets te bedenken. Toch kwam ik op een aantal dingen uit. Sommige dingen zijn direct haalbaar en sommige dingen vergen meer tijd. Daarom heb ik besloten om een bucketlist te maken met 18 dingen die ik in 2018 ga doen. En in december zullen we dan wel eens zien welke dingen ik kan afstrepen.

Het eerste doel waar ik tijdens het trainen met BFIT op kwam, is het maken van een selfie, waar ik zelf blij mee ben. Stom doel dacht ik eerst, maar er zit natuurlijk meer achter. Natuurlijk wil ik me fitter voelen en afvallen, maar daar ben ik al mee bezig. Als ik mezelf nu op foto’s zie denk ik “oh my goddd” en van dat gevoel wil ik dus af. Omdat dit doel zo duidelijk naar voren kwam, hebben we hem opgeschreven. En dat is dan ook nummer 1 van de bucketlist.

De volgende to do’s op mijn bucketlist zijn zowel serieus, als minder serieus. Ik ben gewoon heel benieuwd of ik ze alle 18 ga afstrepen. Misschien motiveer ik jou ook wel om een lijst te maken en kunnen we sommige dingen samen afstrepen.

Bucketlist 2018

  1. Een selfie maken, waar ik zelf blij mee ben
  2. 10 kg afvallen
  3. Een kat kopen of adopteren
  4. Verkering nemen (Dit moet overigens volgens mijn vriendinnen gebeuren vóór ik de kat koop, anders verander ik in een kattenvrouwtje. No pressure dus).
  5. Een muur in de huiskamer roze verven
  6. 5000 volgers op instagram krijgen
  7. Een Oeteldonkse sjaal breien (het liefste in vis-motief)
  8. 28 worden (zou wel echt zuur zijn als ik dit niet haal)
  9. Eten in een sterrenrestaurant
  10. Een week lang iedere dag mediteren
  11. Een maaltijd maken voor een wildvreemde
  12. Mijn eerste vlog maken
  13. Een vegan kerstdiner maken
  14. Naar het buitenland
  15. Een onafgebroken Harry Potter marathon doen
  16. een yoga les doen
  17. Een maand geen alcohol drinken
  18. Een boek lezen (nee geen kookboek. Ik lees echt nooit meer)

Heb jij wel goede voornemens, of zoek je wat inspiratie? Dan heb ik hier wat tips voor je:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest