Selamat Siang (Hoi!)

Hé jij, wat leuk dat je Kuukskes & Kroepoek hebt gevonden! Mijn naam is Kelsey en ik ben 32 jaar. Ik woon in ‘s-Hertogenbosch, de mooiste stad van het zuiden en ik ben GEK OP Noord-Brabant! Maar dat is niet alles. De familie van mijn vaders kant komt van Java en ik ben dus half Bosch en half Indisch. Indisch? Jazeker… geen volbloed, maar een mix van van alles en nog wat!

Nieuwste Blogs:

adventskalender asperges avocado banaan bier boerenkool borrel brood cake chocolade ei foodie gezond gezonde recepten Halloween havermout healthy hellobier hummus kerstmis kerstrecept kip kuukskes kwarktaart lunch nagerecht ontbijt pasen persoonlijk pompoen quiche rabarber salade sinterklaas snack soep speciaalbier taart vega vegan vegetarisch vegetarisch recept vriendenvanAH win zalm