meneer de bakker winactie kuukskes
16 december: Bij het kerstontbijt mag een kerststol natuurlijk niet ontbreken. En ik mag twee mensen blij maken met een verse stol van Meneer de Bakker

Ik hou er van om op zondag uitgebreid te ontbijten. En met kerstmis vind ik dit al helemaal heerlijk. Fijne mensen, een volle tafel, lekker lang tafelen en vooral lekker rustig genieten van verse sappen, heerlijk beleg en verse broodjes. Ik haal zelf graag mijn broodjes bij Meneer de Bakker. Een heerlijke bakkerswinkel bij mij in de straat en op zondag al open vanaf 8.00 uur. Hoe ideaal!

meneer de bakker voorgevelworstenbroodjes meneer de bakker

Ze verkopen er lekker brood, kei lekkere worstenbroodjes en de haverkoeken are to die for. Ik word na het stappen ook altijd heel blij van de broodjes met gehakt, tomatensaus en kaas. Daar knap je echt van op, haha! Maar rond de feestdagen, zijn er ook altijd éxtra lekkere dingen te koop. Waaronder de verse kerststollen met amandelspijs. En weet je waar ik dan het meest blij van word? Als je het kontje afsnijdt, zie je al bijna gelijk het spijs zitten. Ik heb namelijk echt een hekel aan stollen, waarbij de spijs pas ergens halverwege tevoorschijn komt. En deze stollen zijn heel rijkelijk gevuld. Daar word ik blij van.

En ik mag speciaal voor de kerstdagen 2x een stol weggeven aan iemand. Een stol mag sowieso niet ontbreken bij een heerlijk kerstontbijt, maar met een verse stol van Meneer de Bakker, wordt de kerst echt een feest.

kerststol meneer de bakker

Wat kun je precies winnen?

  • Ik mag 2 mensen blij maken met een verse kerststol van Meneer de Bakker

Wat moet je ervoor doen?

  • Like de Kuukskes  en Meneer de Bakker FB pagina en/of Instagram (dubbele like, is dubbel kans)
  • Like dit bericht
  • Laat in de reacties weten waarom deze heerlijke kerststol niet mag ontbreken bij je kerstontbijt

19 december in de avond maak ik de twee winnaars bekend. Ik stuur je dan een berichtje met verdere informatie.

Wil je nou dit weekend al genieten van verse broodjes of heerlijke koeken? Ga dan even langs bij de winkel. Ze zijn dagelijks geopend.

Openingstijden:
ma t/m vrij: 9.00-18.00 uur
za-zo: 8.00-17.00

Hier kun je Meneer de Bakker vinden:
kerstontbijt kuukskesmeneer de bakker winkel

Zoek je nog meer lekkers voor het kerstontbijt? Kijk dan even hier:

About Post Author

Facebooktwitterpinterest