Favoriet: Kuukskes’ roze hamburger

Favoriet: Kuukskes’ roze hamburger

Het werd weer eens tijd voor een goede hamburger, want ja.. daar ben ik echt super DOL op! En oh, deze roze hamburger met, roze hamburgerbroodjesbietenpesto, kaas en rode ui is echt zo onwijs lekker!!

Het recept voor deze burger is natuurlijk gewoon een kwestie van het vlees bakken en de ingrediënten stapelen, maar de afgelopen weken heb je al een aantal recepten voorbij zien komen die dit recept helemaal mogelijk maken. Op een burger kun je natuurlijk stapelen wat je wilt, maar deze geeft nét dat beetje extra.

Favoriet: Kuukskes' roze hamburger

Prep Time 14 minutes
Cook Time 6 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 4
Author Kelsey Ikkersheim

Ingredients

  • 4 magere runderburgers
  • 8 el bietenpesto
  • ingemaakte rode ui
  • 4 roze hamburgerbroodjes
  • geraspte cheddar
  • 4 blaadjes Romeinse sla
  • 1 grote tomaat in 8 plakken.
  • olijfolie om in te bakken

Instructions

  1. Verhit een grillpan en bak de hamburgers tot ze gaar zijn en mooi van kleur. Draai halverwege het bakken de hamburgers om en verdeel de geraspte cheddar over de 4 burgers.
  2. Snijd ondertussen de broodjes open en leg ze met de snijkant (en wat olijfolie), kort op de grill voor een mooi streepje. Besmeer beide helften van de broodjes met een el bietenpesto.
  3. Nu kun je beginnen met stapelen. Leg op ieder broodje een blad sla, een burger met kaas, de rode uien, twee plakken tomaat en maak de burger af met de deksel van het broodje!

Het werk van de burger zit hem dus vooral in die uien, de broodjes en de pesto. Maar het is het ZOO waard!! Super leuk om te serveren als je een feestje hebt of een etentje met vriendinnen!!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *