fijne nationale pindakaasdag 2021
Wist jij dat het op 24 januari Nationale Pindakaasdag is? Daarom heb ik 9 lekkere recepten met pindakaas voor jou op een rijtje gezet.

Wist je dat het op 24 januari Nationale Pindakaasdag is? Persoonlijk vind ik pindakaas echt super lekker! Gewoon op de boterham, maar ook door koeken, bij de yoghurt en om er pindasaus bij te maken!!

Daarom heb ik hier een paar leuke en lekkere recepten voor je op een rijtje gezet die op de blog staan! Zowel oude als nieuwere recepten, maar wel allemaal kei lekker!

Welk recept met pindakaas ga jij eens proberen? Klik op de foto’s om naar het recept te gaan.

Gezondere vegan snickers

gezonde snacks: vegan snickers

Zelf granola maken met pindakaas

granola met noten en pindakaas

Bananen pindakaasrepen met kokos

pindakaas- bananenrepen met kokos

Banana nicecream met pecannoten en pindakaas

banana nicecream met pecannoten en pindakaas

Vegetarische ketjap balletjes met noedels

VEGETARISCHE KETJAPBALLETJES MET NOEDELS

Bovenstaand recept wordt momenteel lekker veel bekeken en gemaakt. Ik vind het altijd super leuk als mensen op social media mijn recepten plaatsen!! Blijf dat lekker doen en vergeet me dan niet te taggen. Dan kan ik de foto’s ook terugkijken.

Vegan snickers bliss balls

vegan bliss balls snickers en abrikozen havermout

Deze blissballs heb ik gemaakt tijdens het summerbody evenement van BFIT Den Bosch. Zowel die met abrikoos als de snickers vielen goed in de smaak.

Sinterklaastaart met (overgebleven) pepernoten en pindakaas

sinterkaastaart met pindakaas

De kans is natuurlijk niet zo groot dat jij nog pepernoten overhebt, (ik bedoel, wie heeft dat, haha!), maar mocht je er nog ergens een paar hebben liggen, dan is deze sinterklaastaart met pepernoten en pindakaas echt een heerlijk recept.

Havermout pindakaaskoekjes met maar 4 ingrediënten

Wist jij trouwens dat kuukskes met zowel een Q als met een K geschreven kan worden? De grap is natuurlijk een Brabantse lekkernij met een Q is… maar die Q staat voor kwaliteit en dat woord schrijf je met een K. Daarbij is mijn naam natuurlijk Kelsey, dus ik vind die letter gewoon heel fijn, haha!

Chocolade notenkuukskes

Als je een van de recepten hebt gemaakt, laat dan vooral een reactie achter op de blog. Dat vind ik altijd leuk!

About Post Author

Facebooktwitterpinterest